12 modalitati de a folosi monedele chinezesti, remedii feng shui pentru prosperitate

0 1.028
Amazon

Monedele chinezesti known as remedii feng shui pentru prosperitate. Antica oamenii credeau ca monedele sunt foarte puternice in atractia norocului si a bogatiei, de aceea copiii le purtau la gat ca si amulete.

Monedele chinezesti – Remedii feng shui pentru prosperitate. It’s au fost intotdeauna un simbol popular al bunastarii si prosperitatii in China, iar in practica Feng Shui, asocierea dintre o gaura patrata si o moneda rotunda reprezinta cerul si pamantul. Atunci cand sunt utilizate corect, ele pot deveni extrem de puternice, simbolizand atractia norocului atat din pamant cat si din cer.

Sac cu bani – Remediu Feng Shui pentru bunastare si abundenta.

In here is 12 locuri si modalitati de a folosi monedele chinezesti :

1. Langa Telephone

Daca afacerea ta este asociata cu vanzarile prin telefon, este recomandat sa asezi monedele chinezesti langa telefon ori chiar pe acesta.

2. Iin Portofel

Pe langa banii pe care ii ai deja in portofel, aseaza si trei monede chinezesti pentru a iti spori norocul si multiplica banii.

3. Langa Dosarele/Actele Clientilor

Daca iti doresti un flux puternic de bani si succes pentru clientii tai, deci implicit si pentru tine, pastreaza alaturi de dosarele, contractele si actele clientilor cateva monede chinezesti.

Also more : Salt under the bed meaning you will be surprised

4. Iin Casa De Marcat

Iti doresti mai multe vanzari? Pe langa banii din casa de marcat, aseaza in interior sau langa ea cateva monede chinezesti pentru a atrage mai multi clienti.

5. Langa Actele Contabile

In dulapul unde pastrezi facturile, chitantele, contractele si toate actele legate de fluxul financiar al casei ori afacerii tale, aseaza monede chinezesti pentru a atrage bani si prosperitate.

6. In Forma De Sabie

Amazon

Sabia din monede este rezultatul legarii cu fir rosu a mai multor monede Feng Shui in forma de sabie. Ea aduce o protectie extrem de puternica impotriva energiilor negative care ameninta pierderea de avere si sanatate. Este recomandat sa asezati sabia de monede pe peretele din spatele biroului ori pe peretele din camera de zi opus usii de la intrare, oblic si orientata cu varful in jos.

7. Iin Fantana

Indiferent daca este vorba de o fantana adevarata ori de o fantana Feng Shui de interior, este recomandat sa pastrezi sase monede chinezesti in apa.

8. Sub Scaun

Fie ca este scaunul de la birou, de acasa ori chiar canapeaua, aseaza monedele chinezesti dedesubt pentru mai mult noroc si bogatie.

9. La Intrare

Aseaza trei monede chinezesti sub covorul de la intrarea in casa pentru a spori sansele de prosperitate pentru toata familia ta.

10. Iin Posesta

Poarta un sirag de trei, sase sau noua monede chinezesti cu tine, indiferent de locul in care te afli.

11. Sub Forma De Bijuterii

Monedele chinezesti pot fi cu usurinta purtate zi de zi sub formă de bijuteriiMonedele chinezesti pot fi cu usurinta purtate zi de zi sub formă de bijuterii

Fie că este vorba de bratari, amulete ori ca si pandantiv, monedele chinezesti pot fi cu usurinta purtate zi de zi sub formă de bijuterii.

12. Daruieste-le

Monedele chinezesti sunt un cadou excelent, cu cat daruiesti mai multe cu atat karma pozitiva se va intoarce asupra ta.

________________________________________________________________________________________

Đầu tư là gì? Kiến Thức Đầu Tư Chứng Khoán Quan Trọng Nhất Trong Quá Trình Đầu Tư?

Mở tài khoản chứng khoán TechcomBank nhanh chóng, thuận tiện giao dịch, bảo mật tuyệt đối.

Đầu Tư Chứng Khoán Xu Hướng Đầu Tư 2021 Hướng dẫn kiếm tiền từ đầu tư chứng khoán

Khóa Học Đầu Tư Chứng Khoán - Khóa học chứng khoán online (miễn phí) cho người mới bắt

Amazon

Leave A Reply

Your email address will not be published.

dragon films outdoor carries.www.sexvibe.video blonde milf loves you working the wetvibe sex toy deep inside pussy.